Elf

Akciós Elf termékeink listázásáért KATTINTSON IDE

Származási ország: Franciaország

 

Forgalmazott termékek:

-elf kenőanyag

-elf motorápolási termékek

 

 

Leírás:

Az ELF egy jól ismert márka világszerte, a szakértelem, a szenvedély és a prémium termékek márkajele. Az új dizájn is ennek kiemelését szolgálja: az ELF: szakértelem, a szenvedély és a prémium termékek.

Alapvetően a K+F tevékenységben születik, mindig előremutató, az ELF fontos értékeit mutatja be: versenyképes, hatékony és szakértői márka. A folyamatos műszaki innováció eredménye az, hogy az ELF egyben a siker, a győzelem és a győztesek márkaneve. Így jön létre a szakértői és felelős termékkör garanciája, amely megkerülhetetlenné vált.

 

Az ELF márka jelentős megalapozottsággal bír a vásárlói tudatosságban világszerte. Sajátos megítélése, karizmája, eleganciája, sőt presztízse van ennek a márkának. Tiszteletet parancsoló, de visszafogott, olyan közösséget hoz létre, ahol a magas műszaki értékű termékek meghatározóak.

 

Az ELF felkorbácsolja az érzelmeket, erőteljes, tiszta. Megjelenése kiválóságot, kalandot és sportteljesítményt idéz fel. Nagyon sok rajongója van világszerte, akik esküsznek erre a márkára.

Az ELF története 1939-ig megy vissza. Kezdetben francia állami tulajdon volt, majd 1994-ben magánkézbe került. 2000-ben egybeolvadt a TOTAL-lal, amely jelenleg a világ ötödik legnagyobb olajvállalata, a kenőanyagok szakértője.

Akciós Elf termékeink listázásáért KATTINTSON IDE

argep.hu arradar.hu olcsobbat.hu
;