Használt akkumulátor beszámítás

HOZZA BE HOZZÁNK HASZNÁLT AKKUMULÁTORÁT ÉS MI MEGVÁSÁROLJUK AZT!

 

Megérett a cserére az autó akkumulátora? Ne feledje: használt akkumulátora veszélyes hulladék, semmiképp ne dobja csak úgy a szemétbe! Inkább hozza el hozzánk, és mi átvesszük, megvásároljuk azt. Ami önnek haszontalan, azt új akkumulátor vásárlása esetén a hagyja itt, és gondoskodunk a helyes tárolásáról és szakszerű újrahasznosításáról.

 

Védjük együtt a környezetet, és ne adjuk meg a lehetőségét annak, hogy használt, rossz akkumulátorunk az élővilágot bármilyen módon károsítsa!

Ajánlatunk:

40-75 Ah akkumulátor: 1.000 Ft
76-100 Ah akkumulátor: 1.500 Ft
101-150 Ah akkumulátor: 2.000 Ft
151 Ah feletti teljesítményű akkumulátor: 4.000 Ft

40 Ah alatt vagy 10 DB feletti mennyiség esetén kérje EGYEDI AJÁNLATUNKAT!

+36-20-323-4444
info@jarmualkatresz.com

 

És akkor kicsit bővebben… Az elhasználódott, feleslegessé vált autóakkumulátor nem szemét, hanem hulladék. A kettő között az egyik fontos különbség, hogy utóbbi újra hasznosítható. Az autó akkumulátorok esetében azonban különösen fontos, hogy ne dobjuk a szemétbe, hiszen több a környezetre és az emberi egészségre ártalmas anyagot is tartalmaz. A két legnagyobb veszélyforrást ezek közül az erős sav, illetve ólom jelenti.

 

Az akkumulátorból kijutó sav bőrrel érintkezve súlyos égési sérüléseket okozhat, a környezetbe, főként a talajba vagy a felszíni vizekbe kerülve hihetetlen módon károsítja az élővilágot. Az pedig köztudottan ólom erősen mérgező elemnek minősül: ér- és idegrendszeri károsodást okoz. Minden ólomvegyület mérgező, akár gáz, akár por, akár oldat alakjában jut a szervezetbe. Könnyen belátható tehát, hogy mindannyiunk érdeke, hogy az akkumulátorok ne kerüljenek ki a környezetbe.

argep.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac olcsobbat.hu
;